Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. 2 Warszawskiej Brygady Saperów i II Liceum Ogólnokształcące im. A. Frycza Modrzewskiego

Przetarg - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w internacie Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 i II Liceum Ogólnokształcącego we Włodawie

Data ogłoszenia
2016-07-13
Termin składania ofert
2016-08-16 09:00
Treść

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 części:
Część 1 – Dostawa artykułów ogólnospożywczych,
Część 2 – Dostawa mleka i produktów mleczarskich,
Część 3 – Dostawa wędlin,
Część 4 - Dostawa świeżego mięsa i drobiu,
Część 5 – Dostawa świeżych warzyw i owoców,
Część 6 – Dostawa ryb mrożonych, wędzonych, marynowanych,
Część 7 – Dostawa pieczywa i wyrobów piekarniczych,
Część 8 – Dostawa świeżych wyrobów garmażeryjnych,
Część 9 – Dostawa ziemniaków,
Część 10 – Dostawa mrożonych artykułów spożywczych.
Zamawiający dopuszcza składanie ofert na jedną lub więcej części. Za ofertę częściową uważa się ofertę złożoną na pełny asortyment dla danej części. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik Nr 1 Formularz oferty, oraz Formularze asortymentowo-cenowe dla poszczególnych części Załączniki Nr 1A - 1J do SIWZ.

Załączniki
Oferty
  1. Oferenci

    Oferenci i wybór najkorzystniejszej oferty w załączonym pliku

    Data wprowadzenia oferty: 2016-08-10
Wybrana oferta
Oferenci
Uzasadnienie wyboru
Oferenci i wybór najkorzystniejszej oferty w załączonym pliku
Osoba odpowiedzialna za powstanie informacji: Stanisław Kwaśniewiczdodano do BIP dnia 13-07-2016 11:44:05